30 maart organiseerde a long time Face This fan Ilse Muhlstaff een benefiet rijsttafel voor Face This. Dit was zo goed bevallen dat Ilse op 11 mei opnieuw een rijsttafel organiseert. Voor 50 euro kun je je dan weer te goed doen aan heerlijke Indonesische gerechten, maar tegelijkertijd ook bijdrage aan het goede doel. Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan snel in. En lees snel verder, want we geven kaarten weg!

Met de opbrengst wil Ilse weer voor haar zoon Bart en zijn klasgenoot Thijs de reiskosten dekken voor een film die ze voor Face This willen gaan maken. De studenten van de Sint Joost Kunstacademie gaan voor de nieuwe 2019 Face This T-shirt collectie op bezoek bij de designers die zich voor deze collectie vrijwillig gaan inzetten. Deze beelden zijn heel belangrijk omdat ze Face This straks in staat stellen om awareness voor de nieuwe collectie te creëren.

Reserveren

Meld je aan via info@facethis.nl en via een emailtje sturen we je dan een Tikkie. Nadat je die betaald hebt, reserveren wij een plekje voor je! Er zijn maximaal 20 stoelen, dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot en met zaterdag 4 mei.

Winnen!

Voor deze editie van Ilse’s rijsttafel heeft een gulle gever 2×2 stoelen gereserveerd, zodat wij die gratis weg kunnen geven. Wil jij kans maken op 2 gereserveerde stoelen? Doorloop dan onderstaande stappen en wie weet schuif jij gratis aan, maar draag je toch bij aan ons goede doel!

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar deze facebook post en:

  • tag daarin 4 personen die gek op Indonesisch eten zijn
  • deel het bericht
  • like onze pagina

Good Magazine NL