Vorige week lieten we je via een sneak peak weten dat er nieuwe T-shirts aan zouden komen. Wederom met behulp van een aantal bijzondere ontwerpers. Maar vandaag is het dan eindelijk zover en kunnen we de namen en de ontwerpen met je delen! En om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de T-shirts gaan zien en natuurlijk ook kopen vragen Georgina Verbaan, Isa Hoes, Chef’Special, Pete Philly en Eva Koreman vandaag op Instagram aandacht voor de nieuwe Face This T-shirt collectie. De opbrengst van de tees gaat zoals altijd naar drie schooltjes in Indonesië. Help jij ook mee?

Jubileum T-shirts

Ook voor deze nieuwe T-shirt collectie vonden we diverse kunstenaars en ontwerpers bereid om aan de slag te gaan met kindertekeningen van de drie Indonesische schooltjes op Flores, Lombok en West-Java. Voorgaande keren werd er per collectie gewerkt met tekeningen van één school en ging de opbrengst van de T-shirts ook naar die specifieke school. Dit keer werd er gekozen voor één tekening per school, waarmee de kunstenaars aan de slag zijn gegaan. En het resultaat mag er wezen!

Internationaal geprezen (street)artists

De kunstenaars en veelzijdige ontwerpers die het project dit keer steunen met hun bijzondere designs zijn onder andere Ricardo Cavolo, die de hele wereld over reist om de muren aldaar van zijn street art te voorzien. Hij werkte ook samen met modeontwerper Alexander McQueen en bekende artiesten als Macklemore en Kaytranada. Jimmy Turrell maakte diverse album covers, waaronder het laatste album van Beck. Claudine O’Sullivan won de World Illustration Award 2017 voor haar artwork voor Apple. Stina Persson’s werk is wereldwijd te aanschouwen in galeries, maar ook via diverse grote merken. Vaste klanten van Cody Hudson, zijn Nike, Converse en Warby Parker. Bryce Wymer is naast illustrator ook regisseur en Martina Paukova illustreert onder andere voor de New Yorker en The New York Times. Penfold’s muurschilderingen en overig werk zie je in heel Engeland én daarbuiten.

Meer mogelijkheden

Voor deze collectie is Face This op zoek gegaan naar een drukker die kan printen on-demand. Het voordeel hiervan is dat er nooit een T-shirt teveel gedrukt zal worden, waardoor er meer winst naar de scholen gaat. Een ander groot voordeel is dat we nu alle ontwerpen beschikbaar kunnen stellen voor jong & oud, man of vrouw en kunnen we later in het jaar nieuwe ontwerpen en designers toevoegen aan de collectie.

Extra aandacht voor onze T-shirts

ChefSpecial-Face-ThisT-shirts-2018-hor

Vandaag zetten Georgina Verbaan, Isa Hoes, Chef’Special, Pete Philly en Eva Koreman hun Instagram account in om aandacht te vragen voor de nieuwe collectie. Zij hebben de allereerste T-shirts ontvangen en posten daar vandaag over. Zo is Joshua Nolet [Chef’Special] te zien in het T-shirt dat ontworpen is door Ricardo Cavolo en roept hij in hun post zijn volgers hetzelfde te doen: “Liefde voor Face This Foundation, hun effort voor de kids in Indonesië en het onderwijs dat zij verdienen. Blijf strijden! Lieve mensen, koop deze dope T-shirts. Money well spent!” De drummer van de band, Wouter Prudon, is op de foto te zien met het shirt dat door de Britse street artist Penfold ontworpen is.

Help je mee onze T-shirts te lanceren?

Vind je onze tees nou ook zo tof en het goede doel sympathiek? Dan help je ons ontzettend door dit bericht te delen via Facebook of een foto van de collectie te delen via je Instagram. Wil je daarmee ook nog eens kans maken op een shirt met jouw favoriete ontwerp? Deel dan vooral jouw favoriete T-shirt, tag ons en zet er ook bij dat je het T-shirt graag zou willen winnen. Wie weet kunnen we jou over XX dagen blij maken. Jij blij, wij blij, zij blij … Iedereen blij!

Good Magazine NL

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *