Sint, kerst: het levert de nodige shop stress op… Maar gelukkig helpen we je met een inspirerende cadeautip. Een uniek ontworpen cadeau met een prachtig verhaal, waarbij je ook nog eens iets goeds voor de wereld doet! We hebben het natuurlijk over onze Face This truien. Hieronder lees je waarom. En deel je dit artikel? Dan maak je kans op een free sweater!

1: De truien zijn unieke samenwerkingen tussen designers en Indonesische basisschoolleerlingen

De truien zijn exclusief ontworpen door top notch designers, (street)artists en illustratoren van over de hele wereld. Het unieke aan de samenwerking is dat ze in hun ontwerp een tekening van een Indonesische basisschool verwerkt hebben. De exclusieve truien zijn ontworpen door de Britse Jimmy Turrell en de Zweedse Stina Persson:

  • Jimmy Turrell: deze Britse designer ontwierp onder andere de laatste albumhoes van Beck en regisseerde tevens diverse videoclips voor deze artiest.
  • Stina Persson: De waterverf creaties van Stina zijn veelvuldig in bladen als Vogue, Marie Claire en Elle te bewonderen. Maar ook diverse modemerken als Björn Borg, DKNY en UNIQLO wisten hun weg naar de gevierde Zweedse illustrator te vinden.

 

2: Met deze truien draag je bij aan het onderwijs van Indonesische basisschool kids

De opbrengst van elke trui gaat direct terug naar het noodlijdende schooltje van de leerling die de tekening op jouw trui gemaakt heeft. Dus met het dragen van zo’n vette trui, doe je ook nog eens iets goeds voor deze wereld. Dit maakt onze truien het perfecte kerstcadeau!

Modefotograaf-liselotte-fleur-3

3: Voor elke 25 verkochte truien verloten we één gratis Face This T-shirt

Bestel je een trui, dan maak je kans op een gratis Face This T-shirt. Hoe? Het enige wat je hoeft te doen is een screenshot van je bon (die je per mail krijgt) te posten met de hashtag #ikdraagbij. Uiteraard wel ff je adres en postcode blurren, maar zorg er wel voor dat je naam goed zichtbaar is! Worden er 25 van deze foto’s gepost, dan geven we één tee weg. Zijn het 50 foto’s, dan worden het er twee, etc. etc. Deze actie eindigt op 31 december 2018.

 

4: Jouw selfie naast die van Geraldine Kemper, Chef’Special en Isa Hoes

Jij bent hot! En je hebt een Face This trui: dat moet de hele wereld weten! Stuur ons een selfie waarop je in je nieuwe Face This trui te zien bent naar info@facethis.nl. Dan plaatsen wij die foto in onze webshop. En zo schaar jij je tussen leuke bekendheden als Geraldine Kemper en Georgina Verbaan en Chef’Special!

 

5: Trui winnen? Laat vrienden weten dat je onze trui op je verlanglijstje hebt gezet

Wil jij een trui winnen? Doe dan het volgende: (1) deel dit artikel op je timeline, (2) geef aan dat je deze trui voor kerst wilt hebben en (3) tag ons in je bericht (en zorg dat je post op public staat, zodat wij de post ook kunnen zien). De winnaar wordt in een comment bekend gemaakt.

 

De truien vind je in onze shop. Maar voor de volledigheid vind je ze hier ook alvast:

sweaters-truien-stina-persson-face-this-2
sweaters-truien-jimmy-turrell-face-this-4
sweaters-truien-stina-persson-face-this-3
sweaters-truien-jimmy-turrell-face-this-5
Good Magazine NL